Nieuwsbrief keuzeformulier

1Jouw Gegevens


2Jouw voorkeuren

Vier keer/jaar krijg ik een overzicht van het actueel landbouw-, visserij- en voedingsonderzoek, plus welke studiedagen, nuttige publicaties en ILVO-persberichten er zijn.
This ILVO newsletter gives me four times a year the summary of the actual agricultural, fisheries and food related studies, as well as seminar invitations and links to useful publications
Ik ben producent of verwerker van voeding en ontvang graag aankondigingen van demoworkshops, studiedagen, nieuwe voedingsmachines in de proeffabriek, nieuwe voedingsanalyses,...
Ik ben geïnteresseerd of actief in de varkenssector en krijg hier minstens vier keer per jaar een heldere update van varkensonderzoek, events en nieuwigheden.
Ik ben geïnteresseerd of actief in de pluimvee- of konijnensector en krijg hier minstens vier keer per jaar een heldere update van pluimvee- en konijnenonderzoek, events en nieuwigheden.
Ik ben geïnteresseerd of actief in de melkvee- of vleesveesector en krijg hier minstens vier keer per jaar een heldere update van melkvee- en vleesveeonderzoek, events en nieuwigheden.
Ik ben geïnteresseerd en krijg twee keer per jaar info over agro-ecologie en biologische landbouw van en voor onderzoekers en alle schakels in de agrovoedingsketen.
U krijgt info die u, als bedrijf en deel van de agrovoedingsketen, vooruit kan helpen naar een landbouw 4.0
Twee keer/jaar krijg ik een heldere update van de belangrijkste proefveldresultaten uit het Vlaio-project over bodemverdichting en krijg ik een overzicht van studiedagen, beurzen en nieuwigheden.
Driemaandelijks krijg ik een update van agroforestry gerelateerde activiteiten, studiedagen, nieuwigheden en de belangrijkste resultaten uit het Vlaamse agroforestry onderzoek